Ostvarena Saradnja između ESA Gaming i Balkan Bet-a

blank Ilija
2024-04-24
51 Views

Bez bilo kakve dileme, Balkan Bet je jedan od vodećih online kazina u Srbiji. Svoju popularnost je stekao inovativnim igrama, visokim stepenom bezbednosti, i različitim vrstama bonusa. Njihov katalog igara se konstantno dopunjuje, a sada je konačno Balkan Bet uspeo da privuče i jednog od najinovatinijih razvijača igara u svetu, a to je ESA Gaming. 

Esa gaming je, bez bilo kakve dileme, jedan od najinovativnijih operatera u domenu video slot igara. Neke od njihovoih najpopualrnijih igara su Tiki Stacks i Candy Drops. Ove dve igre, ali i mnoge druge, će konačno biti dostupne i u Srbiji zahvalujući nedavnoj saradnji koja je ostvarena između ove dve strane. 

Ovakav ugovor ne treba da nas iznenadi uopšte, iako je veliki uspeh za Balkan Bet što je saradnja ostvarena. Elem, već dugi niz godina, Esa Gaming pokušava da se probije na globalno tržište. Zato su njihovi proizvodi dostupni u svim delovima sveta. Zahvaljujući sve većoj popualrnosti online kockanja u Srbiji, ESA Gaming se fokusirao i na naše tržište. Sigurni smo da će uskoro isto desiti i u okolnim državama poput Hrvatske, Bosne i Crne Gore. 

Zvaničnici obe strane su izašli u javnost sa izjavama koje su pozitivne i pune optimizma. Generalni direktor ESA Gaming kompanije je izjavio da se veoma raduje ovoj saradnji jer im pruža mogućnost da naprave prve korake na balkanski region. Osim toga, siguran je da će se igre, koje su već popularne u svetu, zadovoljiti očekivanja srpskih igrača. Sa druge strane, generalni menadžer Balkan Bet komapnije je pokazao veliko zadovoljstvo što je saradnja sklopljena jer je svestan da će se katalog igara na sajtu samo unaprediti i privući nove korisnike. 

Sigurni smo da će ova saradnja biti uspešna jer su obe strane izuzetno inovativne u domenu svoje industrije. 

Author Ilija

Ilija je SEO pisac sa dugogodišnjim iskustvom u iGaming industriji. Njegov cilj je da kroz recenzije na ovom sajtu sve komplikovane analize različitih aspekata online kazino industrije pojednostavi i približi ih svim čitaocima. Sve informacije podeljene kroz tekstulani sadržaj su verifikovane i proverene.

- LinkedIn